Fodboldtur i Brasilien

Fodboldtur i Brasilien

Om turen

Magnus er inviteret til at prøvetræne 14 dage i Brasilien og jeg hans far er taget med. I denne blog vil vi forsøge at skrive om vores omlevelser her.

Første evaluering

FodboldPosted by Lars Andersen Fri, October 17, 2014 18:01:33
Dette indlæg skrives så fredag, hvilket betyder at den første fodboldtræningsuge er slut for Magnus. Desværre blev det ikke til nogle kampe for den agent som har denne skole. Han har dog lovet at prøve at arrangere en kamp i næste uge mod et af de større hold.
Efter træning gav han dog sit første evaluering af Magnus. Han synes han mangler lidt orienteringsans når bolden bliver spillet i luften og han mangler en smule teknik, når der bliver spillet under pres i små rum. Det er dog ting som kan trænes!. Han mener dog tilgengæld han er den bedste pasningsspiller af alle dem som han har i sin træningsgruppe. Hvad det kommer til at betyde ved vi ikke. Vi havde håbet på at han kunne komme til Santos og spille i næste uge. Dels fordi det er en stor klub og de har gode forhold og så kunne vi have mulighed for, at bo ved stranden og bo tæt på træningsfaciliteterne. Til gengæld havde vi så været en del alene og vi møder altså så mange fantastiske mennesker, som hjælper os hver dag og det er netop hvad livet i Brasilien er om. Når man ikke har så mange ting, så er det fællesskabet med andre mennesker som er drivkraften. Vi har boet i et fattigt kvarter og der holder de virkelig sammen.
Lige nu er vi hos Renato´s bor Douglas og hans kone. Vi har haft en dejlig fredag hvor vi har været ude at shoppe og se en hyggelig park. En shoppingtur og en tur i parken tager så lige 7 timer pga. trafikken.

I morgen skal Magnus spille kamp for Renato´s fodboldskole. Det er 7 vs 7 og jeg tror der bliver tryk på, så jeg tror det bliver en god oplevelse for Magnus.

Fyren til højre er Andrea og han er den træner som skal stå for holdet

Renatos og Douglas mor og far som hjælper os, samt en niece.


For fodboldnørder kommer lige et par ting omkring træningen. De drengene her ankommer så har de alle en tennisbold med. Så inden den rigtige træning starter så øver de sig i at jonglere med en tennisbold. Dette gøres for at fremme deres teknik. Kan man jonglere med en tennisbold, så føles en almindelig bold jo nærmest som en badebold. Ellers må man bare konstatere at de er utrolig passioneret og vil vise sig frem, da det for mange gælder deres fremtid. Nogle spillere har allerede været til prøvetræning i større klubber også i Europa. Nogle bliver så sendt tilbage og får at vide hvad de skal forbedre. Hårdt men de giver ikke så let op de unge mennsker her.