Fodboldtur i Brasilien

Fodboldtur i Brasilien

Om turen

Magnus er inviteret til at prøvetræne 14 dage i Brasilien og jeg hans far er taget med. I denne blog vil vi forsøge at skrive om vores omlevelser her.

Kamp for Fodboldskolen

FodboldPosted by Lars Andersen Sun, October 19, 2014 19:28:23
Det er nu søndag aften og vi har haft nogle meget hektiske, men utrolig sjove dage. Vi har nemlig boet hos Renato´s bror Douglas og hans familie. Fredag tog Douglas kone os ud og shoppe lidt. Det er nu ikke fordi der er noget særligt at spare i de store shoppingcentrer. Frokost på Subway det var noget der passede Magnus.

Frokost på Subway, Gabriel er vores oversætter når vi skal købe noget.

Bambus der er rimelige store

Tanya Douglas kone og Gabriel viser os rundt i en park

Lørdag var vi ude på den 5. fodboldskole og snakke lidt med børnene. Det var hyggeligt og vi kender jo efterhånden rutinen. Douglas tog med og denne gang brugte vi en del tid med børnene om at fortælle om Danmark og hvordan fodbold er organiseret i Danmark og de fik lov til at stille en masse spørgsmål om vores liv i Denmark. De var meget interesseret.

Bagefter tog vi over til en anden fodboldskole Portugise, hvor der var arrangeret kampe mod Renato´s fodboldskole RSoccer. Alle aldersgrupper var repræsenteret og derfor var der mange mennesker. Det var stegende varmt, men der blev stadig spillet en masse intense kampe. Kampene bliver spillet på baner af håndboldbane størrelse og der spilleres med varierende antal spillere. Nu har vi jo trænet mange af børnene fra RSoccer, så ALLE kom over for at hilse på os, samt forældre. Alle skulle have billeder med Magnus og en mor forsøgte at få sin datter til at invitere Magnus ud og var meget insisterende på at få hans telefonnummer. Douglas gav hende et falsk nummer, da han ikke orkerede at diskutere med hende, det var godt nok en sjov scene.

En medalje efter kampen, ikke så tit man få det som 17 årig i DK.

Magnus kamp giv over alt forventning, Rsoccer vandt kampen 2-0 og Magnus scorede begge mål. Det blev altså fejret med maner. Hver gang han havde bolden og lavede noget smart blev der jublet. Ja så har han jo prøvet at blive behandlet som en stjernespiller, det er der jo ikke så mange der kan sige, de har prøvet.

Sejren på 2-0 skulle fejres.

Hjemme hos Douglas havde vi lige 30 min og så skulle vi afsted for at se en af de andre store klubber spille nemlig Sao Paulo. Magnus havde det desværre skidt og blev hjemme. Douglas ven havde skaffet os Vip billetter og det var en stor oplevelse. Vi fik lov at gå igennem klubbens museum.
Selfie af Douglas og mig foran stadion

Med plads til 80.000 mennsker føles det lidt tomt når der kun er 23.000, men det er flot stadion. Kampens højdepunkt var da Sao Paulos målmand scorede på frispark. Det har jeg ikke set før. Han har scoret mere end 150 mål for klubben.


Søndag brugte vi sammen med Douglas familie, først i en stor markedshal med mange forskellige spændende frugter og alt muligt andet. Så besøgte vi en familie i deres sommerhus (manden var dansker) og så kørte vi ind til byen for at handle lidt. En fantastisk weekend, stort tak til Douglas, Tanya, Gabriel og Rafael hvor alle de ting som de har gjort for os, det vil vi aldrig glemme!
Magnus og Gabriel hygger ved poolen
Lidt andre frugt træer de har her i haven end vi er vant til


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.