Fodboldtur i Brasilien

Fodboldtur i Brasilien

Om turen

Magnus er inviteret til at prøvetræne 14 dage i Brasilien og jeg hans far er taget med. I denne blog vil vi forsøge at skrive om vores omlevelser her.

Test kamp

FodboldPosted by Lars Andersen Tue, October 21, 2014 15:42:11
Mandag lykkedes det så at få sat en testkamp i værk. Renato sørgede for at skaffe spillere fra fodboldskolen, så Magnus kunne få en chance for at vise sit værd i en 11 vs 11 kamp. Problemet var bare at Renato´s hold fra RScoccer var 1-2 år yngere end Sandro´s spillere som Magnus har trænet med. Der skulle spilles på den bane som Magnus har trænet på, hvilket jo er en bane under vanskelige vilkår og Sandro valgte at sætte Magnus på RSoccer hold for at kunne se ham mod spillere af samme fysiske størrelse og kaliber. RScoccer kampede bravt, men var overmatchet. Magnus forsøgte at vise prøver på sin kunnen, men da hans hold smed bolden væk hele tiden var det jo ganske svært.

Hvad så nu? - Magnus forsætter med at træne med tirsdag og torsdag og Sandro vil så give ham sin evaluering på torsdag. Renato snakker om at Sandro som er certificeret af UEFA vil give Magnus et eller andet form for certifikat. Hvad det betyder har jeg ingen ide om, men vi må vente til på torsdag.

Uanset hvad så har vi fået det ud af det som vi kom for. En stor oplevelse og Magnus har lært en masse ved at spille under disse vilkår, mod spillere fra en anden kultur. At leve og bo sammen med disse mennesker istedet for bare at være turist er altså en kæmpe oplevelse.

Testkamp, Magnus spiller for Rsoccer
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.